Assalamualaikum..thanks sudi singgah..dtg lg ye!!

Sunday, 3 March 2013

SEGMEN MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH




Jom join mama ramai2.. sambil blogwalking ke blog blogger lain yg dh dtg ziarah blog mama, ternampak pulak segmen ni.. yg dianjurkan oleh cik Mimi kita.. hee.. untuk sama2 bg sokongan n tambah lagi follower kita jom kita join segmen cik Mimi ni.. leh mengeratkan lagi hubungan antara blogger2 n leh kenal blogger2 lain.. fuh.. ramai giler blogger di Malaysia ni rupanya kan.. so, apalagi.. klu nak join klik aje banner kat ats nunn.. dan kalau dah join tinggalkan link korang kat sini.. nanti mama blogwalking ke blog korg n komen apa yg patut.. kasi semangat sikit.. heeeeeeeeeee.... 

syarat segmen ini :

1. Tajuk entry - SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH  (copy & paste)

2. Letak banner segmen  (wajib)

3. Letak JUMLAH FOLLOWER TERKINI (hanya tulis je pun boleh untuk lihat peningkatan)

4. Mana-mana kawan baru boleh je follow blog ni. (jangan risau, nanti saya follow balik ye)

5. Letak link segmen dekat kotak komen. harap sangat jangan letak di SHOUTBOX!..

6. Tarikh akhir : 31 Mac 2013

Selamat bersegmen ye..



follower takat ni::26


59 comments:

  1. dr segmen sama..balas kunjungan..dh follow kamu ^^

    ReplyDelete
  2. dah follow mama...slmat bersegmen ye..

    ReplyDelete
  3. hi semua..thanks ..coz sudi berkunjung ke blog ni

    ReplyDelete
  4. dah follow..lawa blog! ada bunga. hehhe
    dari segmen yang sama.sudilah follow balik. .tq :)

    http://memburucintamu.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. hai dari segmen yg sme
    http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html.


    mama , dapat mne icon muka tuhh . comelnyaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi cyg..tq sudi singgah..mama dpt dari PkCik google je icon tu..hehe

      Delete
  6. hai....
    done....salam perkenalan dr sy :)
    http://hotmummyy.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  7. datang menerjah
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html
    done follow #41

    ReplyDelete
  8. SALAM. SEGMEN YANG SAMA > > > http://jmbelog.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  9. hai..Reen dr segmen yg sama..singgah sini dan follow kembali blog nie..thanks ya sudi follow reen..:)

    ReplyDelete
  10. http://mimbarkata.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    singgah

    ReplyDelete
    Replies
    1. slm semua..tq sudi singgah..slm prkenalan semua..
      selamat bersegmen ye..

      Delete
  11. assalamualaikum/salam sejahtera.. mekasih ya kak join segmen ni.. ;)
    ni senarai peserta yang lain..kalau sudi jenguk-jenguk la dorang ye.. ^_^

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-segmen-mari-tambah.html

    follower : #44
    *waah, dah ada peningkatan kat sini..cayok2..hehehe ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm mimi..tq sudi jenguk2 kesini..nanti akak g ziarah diaorg..

      Delete
  12. done follow you..Dr segment yg same.sudi2kanlah follow sy jgk:-)selamat bersegmen

    http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  13. Done follow back :D
    dri segmen yang sama
    http://justlittlehappiness.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  14. cik akak dah follow sini balik dear :)

    ReplyDelete
  15. Salam :) Hi mama (^_^) Salam perkenalan :D Sudi-2 lah dtg ke blog saya lagi ♥ www.miss-ainaa.blogspot.com ♥

    ReplyDelete
  16. http://resipidarihati.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html
    done follow..

    ReplyDelete
  17. dari segmen yg sama, done follow awk, jom singgah n follow blog saya lak.. heee... http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html?showComment=1362493024059#c4175932560119323044

    ReplyDelete
  18. Hye mama..^_^ dari segmen yang sama..dah follow awak dh..follow sya balik k..~
    http://jesse-rose.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  19. salam kenal..dari segmen yg sm ye..
    jemput blowalking ye
    http://cikgogreen.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  20. hai mama mia dtg sini,..dr segmen yg sama..
    http://miaduniaku.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  21. Salam Kenal..singgah sini dan Follow dari segmen sama :)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  22. salam..dtg singgah sini dr segmen yg sama..
    http://www.mamakaybee.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  23. salam mama,nied dtg balas kunungan :) done follow mama :)

    ReplyDelete
  24. salam mama. thanks follow saya. saya dah follow mama. keep be friend :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudi2 la jenguk blog mama slalu ye..

      Delete
  25. salam mama, balas kunjungan... done follow, tengkyu :)

    ReplyDelete
  26. nurha singgah sini...salam kenal,,,dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  27. http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    Salam perkenalan...saya dah follow awak ye

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum.. saya datang untuk menjalinkan persahabatan.. ^_^. jika sudi datanglah ke rumah saya..

    http://www.lokmanramli.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  29. Done follow mama ,, follow saya balik ye :D
    http://nanameer-patrickstar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. salam..
    done follow kamu..
    meh follow saya plak..

    http://fareastfaiz.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  31. Salam
    Dari segmen yg sama n follow back.

    Keep in touch ya…

    http://anispenmerah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  32. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  33. follow dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  34. salam... ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  35. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  36. Salam Perkenalan~ Dari segmen yang sama~

    http://kadiakupunyastyle.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  37. dari segmen yang sama..
    http://ezbil-official.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  38. Membalas kunjungan dari segmen yg sama. Done follow sini. Salam kenal hotmummy ☺☺

    ReplyDelete
  39. Done follow u . . ^^ #91

    http://daydengayyad.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  40. Salam smua..tq sudi singgah..nnt mama fllow u all blik k...

    ReplyDelete
  41. done follow sini..
    jom singgah n sudilah follow za blik..
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  42. dari segmen yang sama =)
    done follow =)

    http://faraapis2011.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    *MINTAK TOLONG LIKE PAGES DI BAWAH *
    Terima kasih ya :*

    https://www.facebook.com/pages/Butik-Amore/224920164265690?ref=ts&fref=ts

    ReplyDelete
  43. singgah sini dari segmen yang sama :D

    http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  44. salam kenal :)

    jom bersegmen sama2

    jemput ke blog saya yer..

    http://sfaezah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  45. saya singgah dari segment yang sama..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  46. salam..dtg dr segmen yg sama..
    http://www.mamakaybee.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete

post2 yg terlepas

iklan blog!